Maarit Eerme • 11 september 2020
Uudised
Ainult tellijale

Jaeketid ootavad vaheldust

Eesti viie suurema jaeketi ostuinimesed ütlesid, et täna on toidukauplustes müügil olev taimne toit väga hea ning see on tarbijate poolt ka hästi vastu võetud, kuid siiski ootavad nad kauplustesse uusi tooteid, et tarbijatele vaheldust pakkuda.

Prisma Peremarketis on lai valik sügavkülmutatud veganitooteid  Foto: Andras Kralla

Maxima Eesti turunduse ja avalike suhete osakonna juhi Janne Laiki sõnul on veganitoodete populaarsus aasta-aastalt kasvamas ning koos nõudlusega lisandub ka erinevaid toodete pakkujaid. “Kuna klientide nõudlus on pidevalt kasvamas, siis loomulikult laiendame ka valikut ja hea meel on näha, et tootjate leidmine on muutumas üha lihtsamaks.” Laik rääkis, et täna on Maxima sortimendis umbes paarsada ühikut erinevat veganitoodet – neist enim piima ja piimatooteid, aga ka erinevaid pagaritooteid, maiustusi-magustoitu, hoidiseid-konserve, kuivaineid, lihamaitselisi tooteid ja ka erinevaid ilu- ja koristustooteid.

VORMISTA TELLIMUS JA SAAD LIGIPÄÄSU:
 • valdkonna uudistele ja intervjuudele
 • väärt nõuannetele valdkonna spetsialistidelt
 • kaubandusteemaliste raadiosaadete kokkuvõtetele
 • kaubandusettevõtete majandustulemustele
 • valdkonna ürituste kokkuvõtvatele artiklitele
 • Jaga lugu:
  KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

  Kaubandus.ee toetajad:

  Maarit Eerme
  Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700