Autor: Maarit Eerme • 11. september 2020

Jaeketid ootavad vaheldust

Eesti viie suurema jaeketi ostuinimesed ütlesid, et täna on toidukauplustes müügil olev taimne toit väga hea ning see on tarbijate poolt ka hästi vastu võetud, kuid siiski ootavad nad kauplustesse uusi tooteid, et tarbijatele vaheldust pakkuda.
Prisma Peremarketis on lai valik sügavkülmutatud veganitooteid
Foto: Andras Kralla

Maxima Eesti turunduse ja avalike suhete osakonna juhi Janne Laiki sõnul on veganitoodete populaarsus aasta-aastalt kasvamas ning koos nõudlusega lisandub ka erinevaid toodete pakkujaid. “Kuna klientide nõudlus on pidevalt kasvamas, siis loomulikult laiendame ka valikut ja hea meel on näha, et tootjate leidmine on muutumas üha lihtsamaks.” Laik rääkis, et täna on Maxima sortimendis umbes paarsada ühikut erinevat veganitoodet – neist enim piima ja piimatooteid, aga ka erinevaid pagaritooteid, maiustusi-magustoitu, hoidiseid-konserve, kuivaineid, lihamaitselisi tooteid ja ka erinevaid ilu- ja koristustooteid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700