Kelly Sildaru ja Indrek Kasela Foto: Nicolas Jacquemin
Investori ja toidutöösturi Indrek Kasela toel paar aastat tagasi loodud KellyBari brändi lugu on praeguseks jõudnud võlafaasi. Üleval on 18 000eurone võlg, peale selle on premium-kohukeste tootmine sisuliselt lõppenud. „Põhjus on lihtne – müüki polnud,“ lausus kohukesi tootnud Saare DeliFoodi omanik Margus Puust.
Eesti tuntuim freestyle suusataja ja talviste X-mängude läbi aegade noorim võitja Kelly Sildaru esitles Simple Sessionil kohukesesarja Kellybar, mille maitsed sündisid koostöös tippkokk Imre Kosega. Eesmärk on jõuda Eesti kohukesega rahvusvaheliste tarbijateni, kuid see on kättesaadav ka Eestis.
Suurinvestor Indrek Kasela rääkis, et toodet Selverisse tutvustama minnes ei olnud neil veel toodet valmis. Oli vaid disain ja turundusplaan, kuid Selver uskus nende toote headusesse ning pakkus, et esimesed kaks kuud võiksid nad koostööd teha just nendega.
Eesti logistikaettevõte Via Express on enam kui 10 aastat pakkunud kaubandussektorile keskendunud lahendusi, sealhulgas transporti multitemperatuursete veokitega. Ettevõttele on omistatud kvaliteedi-, toiduohutuse- ning keskkonnajuhtimise ISO-sertifikaadid.