Autorid: Viivika Rõuk, Maarit Eerme • 30. september 2020

Jüri Käo: jaekaubandus taastub kõige kiiremini

Suurettevõtja Jüri Käo ütles Äriplaani konverentsil, et ta ei julge teha praegu julgeid plaane, pigem ettevaatlikult vaadata.
Jüri Käo
Foto: Raul Mee

„Suurem kasv tuleb 2022. aastal, siis hakkab taastumine peale. Kuid eks ärisektorid on väga erinevad. Mõnes sektoris on olukord väga keeruline. Jaekaubandus, kus meie tegutseme, taastub kõige kiiremini. Kui inimestel tekib raha, siis poodi ikka tullakse,“ rääkis Käo majanduskonverentsil Äriplaan 2021.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070