Autor: Kaubandus.ee • 7. oktoober 2020

Esimene Selver ABC avas uksed

Nõmmel avas uksed Selveri esimene väikepood Valdeku Selver ABC.
Valdeku Selver ABC

„Selveri kvaliteet on nüüd saadaval ka väikepoe mõõtmes. Meil on väga hea meel uue formaadi esimene kauplus, Selver ABC avada Nõmmel, kus soovime kujuneda ustavaks partneriks ja kodupoeks, kuhu sisenedes klient teab, et tema vajadustega on arvestatud,“ ütles Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757