Autor: Maarit Eerme • 9. oktoober 2020

Kaupmehed on tuleviku osas optimistlikud

Tulenevalt kevadisest kogemusest kasutavad kaupmehed jätkuvalt tervet hulka lisameetmeid, et hoida viiruseriski võimalikult madalal. Sügisel on praegu veel palju ebaselgust, kuid tuleviku osas ollakse tunduvalt optimistlikumad.
Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees Alo Ivask

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimehe Alo Ivaski sõnul on uus normaalsus maskid, desovahendid, pindade ja töövahendite desinfitseerimine, logistikakeskuses hommikuti töötajate temperatuuri mõõtmine jne. “Kõik see on lisapingutus ja -kulud, kuid teisiti ei saa.“ Ivask rõhutas, et nüüd jälgitakse ka tähelepanelikumalt kaupade saadavust, arvestades võimalike häiretega tarnetes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757