Autor: Äripäev • 4. november 2020

Kaupmeeste liit: ministeeriumi seaduseelnõul on mõningaid puudujääke

Kaupmeeste liit näeb, et maaeluministeeriumi seaduseelnõul, mis peaks reguleerima toidutootjate ja jaekettide omavahelisi suhteid, on mõningaid puudujääke.
Kaupmeeste Liidu tegevjuht Nele Peil
Foto: Raul Mee

Liidu juht Nele Peil ütles, et näiteks on probleemne uus nõue, millega kehtestatakse 30-päevane maksetähtaeg kõigile toodetele olenemata nende käibekiirusest. "Näiteks kange alkohol, konservid ja sool ei leia üldjuhul ostjat kuu aja jooksul. Seega kuidas on põhjendatud konservile määrata sama arve tasumise tähtaeg kui piimale?" küsis Peil.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757