Autor: Kaubandus.ee • 4. november 2020

Maxima alandas taas tuhandete toidu- ja kodukaupade hindu

Maxima alandas tarbijate kindlustunde muutumisest ja ebakindluse suurenemisest lähtuvalt täiendavalt tuhandete toidu- ja esmatarbekaupade hindu, et pakkuda ostjatele igapäevaselt hinnaliidrina veelgi soodsamat ostukorvi.
Maxima alandab 1000 toodete hinda
Foto: LIIS TREIMANN

Maxima Eesti tegevjuhi Edvinas Volkase sõnul on jaeketi eesmärgiks olnud juba aastaid hoida Eestis hinnaliidri positsioon. "Nii Eestis, meie lähiregioonis kui laiemalt kogu Euroopa majanduskeskkonnas on maad võtmas ebakindlus tuleviku suhtes, mistõttu soovime anda Eesti inimestele kindluse, et oma igapäevaostud saab kõige soodsamalt sooritada Maximast," lausus ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070