Autor: Äripäev • 5. november 2020

Mootorsõidukite müüjate müügitulu pole veel taastunud

Mootorsõidukite müügiga tegelevate ettevõtete müügitulu pole koroonakriisist taastunud, näitab Äripäeva Infopanga värske kolmanda kvartali andmete analüüs.
Foto: Raul Mee

Kolmanda kvartali käive oli 510,7 miljonit eurot. See oli teise kvartali ehk koroonakvartali müügitulust 28 protsenti suurem, kuid jäi eelmise aasta kolmanda kvartali käibest siiski ligi viiendiku võrra väiksemaks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700