Autor: Kaspar Allik • 11. november 2020

EL süüdistab Amazoni konkurentsireeglite rikkumises

Euroopa Komisjonilt on täna oodata süüdistust USA tehnoloogiaettevõtte Amazoni vastu, ettevõtet süüdistatakse enda turupositsiooni ärakasutamises, kirjutab Financial Times.
Euroopa Komisjoni konkurentsivoliniku Margrethe Vestageri juhtimisel esitatakse Amazoni vastu süüdistus turupositsiooni ärakasutamises.
Foto: Reuters/Scanpix

Kohtuasi keskendub ettevõte kaksikrollile, kus Amazon on ühelt poolt platvorm, kus kolmandad osalised saavad enda tooteid müüa, kuid ka nende konkurent, kuna müüakse teiste müüjatega konkurentsis olevaid tooteid, ütlesid süüdistusega kursis olevad allikad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757