Autorid: Maarit Eerme, infopank.ee • 13. november 2020

Kaubandusettevõtete kolmanda kvartali müügitulu TOP 100

Tutvu maksu- ja tolliameti kolmanda kvartali andmetega, kus toome välja TOP100 kaubandusettevõtet ning nende aastase müügitulu muutuse.
Maxima Eesti
Foto: Andras Kralla

Valdkondade üleselt oli kolmanda kvartali müügitulu TOPi liidri Ericsson Eesti ASi, kelle müügitulu oli kolmandas kvartalis 250 miljonit eurot ja see on eelmise aasta sama ajaga võrreldes kasvanud viis protsenti. Müügitulu TOPi teisel kohal olev Eesti Energia AS on aastaga müügitulust kaotanud kuus protsenti ja kolmanda kvartali tulemuse oli 212 miljonit eurot. Müügitulu TOPi kolmas on 169 miljoni euroga Maxima Eesti OÜ, mille müügitulu on aasta varasema perioodiga võrreldes kasvanud kaks protsenti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757