Autor: Kaubandus.ee • 13. november 2020
Ainult tellijatele

Vallaliste päev purustas eelmise aasta Musta reede müüginumbrid

Baltikumi suurim veebipõhine kaubanduskeskus, kuhu kuulub ka Kaup24, näitas juba eelmisel kuul tavapärasest suuremat müüki. Eilne Vallaliste päeva (11.11) müük ületas aga kauplejate ootused ja ületas mullust Musta reedet, mida peeti juba eelmisel aastal edukaks.

Kaup24 müügiplatvormi juhi Raimondas Žilenase sõnul on tegu esimese sellise mastaabiga e-müügiga Eesti e-kaubanduses. „Selle aasta 11. november ületas Musta reede müüki kõigis numbrites - nii klientide, kaupade kui ka müüjate osas ning kokku ostsid kolme Balti riigi kliendid umbes 50 tuhat toodet,“ lausus Žilenas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354