Autor: Kaubandus.ee • 13. november 2020

Vallaliste päev purustas eelmise aasta Musta reede müüginumbrid

Baltikumi suurim veebipõhine kaubanduskeskus, kuhu kuulub ka Kaup24, näitas juba eelmisel kuul tavapärasest suuremat müüki. Eilne Vallaliste päeva (11.11) müük ületas aga kauplejate ootused ja ületas mullust Musta reedet, mida peeti juba eelmisel aastal edukaks.

Kaup24 müügiplatvormi juhi Raimondas Žilenase sõnul on tegu esimese sellise mastaabiga e-müügiga Eesti e-kaubanduses. „Selle aasta 11. november ületas Musta reede müüki kõigis numbrites - nii klientide, kaupade kui ka müüjate osas ning kokku ostsid kolme Balti riigi kliendid umbes 50 tuhat toodet,“ lausus Žilenas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070