Autorid: Maarit Eerme, Hando Sinisalu • 1. detsember 2020

Karupoeg Puhh: koroona ei mõjuta laste jõulukingitusi

Mänguasjadekaupluste Karupoeg Puhh ühe omaniku ja juhi Allar Peetmaa sõnul on jõulud see aeg, kui mänguasju ostetakse. „Lapsed on lapsed ja sõltuvalt sellest, kas on koroona või ei ole, nemad ikkagi saavad oma kingitused kätte.“ Ta samuti ei näe, et lastele jõulukinke tegevad ettevõtted sel aastal pakke ei annaks.

Loe intervjuud Allar Peetmaaga:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070