Autor: Kaubandus.ee • 9. detsember 2020

Brown-Forman valis Liviko oma ainuesindajaks Eestis ja Lätis

Ameerika suurimaid kange alkoholi ja veiniettevõtteid Brown-Forman valis Liviko oma ametlikuks esindajaks ja maaletoojaks nii Eestis kui ka Lätis. Liviko impordiportfelli lisanduvad teiste premium-kaubamärkide seas Jack Daniel’s Tennessee viskid ja Finlandia vodkad.
Jack Daniel's tennesse viskisid hakkab Eestis ja Lätis esindama Liviko
Foto: Pixabay.com

„Meil on hea meel, et meie kvaliteetoodete turustamisel on partneriks Liviko. Loodame, et tihe koostöö teeb meie kaubamärgid Eestis ja Lätis veelgi tuntumaks. Teame, et leidsime ambitsioonika ettevõtte oma kaubamärkide arendamiseks, mis kasvavad kiiresti kõigil ülemaailmsetel peamistel kangete alkohoolsete jookide turgudel,“ ütles Brown-Formani Euroopa ja idapiirkonna arendusdirektor Krzysztof Matenko.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757