Autor: Kaubandus.ee • 9. detsember 2020

Kõige räpasemad tualettruumid: kiirtoidurestoranides ja tanklates

Hiljuti läbiviidud uuringust selgub, et koguni 64% vastanutest pigem kannatab koduni, kui külastab halvas korras tualetti.

Tualetiteenust pakkuv ettevõte Lindström viis hiljuti läbi uuringu, millest selgus, milliseid avalikke tualettruume Eesti inimesed kõige räpasemateks peavad. Sellesse skandaalsesse esikolmikusse jõudsid käimlad rannas, matkaplatsil ning bussijaamas, samuti toodi välja kiirtoidurestorane ning tanklaid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757