Autor: Kaubandus.ee • 22. detsember 2020

2020. aasta parima teenindusega apteek

Uuringufirma Dive viis Balti riikides neljandat aastat järjest läbi apteegikettide valdkonnauuringu. Eesti parima teenindustasemega apteegiketiks oli Apotheka (91,3%).
Apotheka
Foto: Raul Mee

Võrreldes möödunud aastase uuringuga on Eesti apteekide keskmine teenindustase tõusnud 2,5% võrra (2019 – 79%; 2020 – 81,5%). Silma paistis seekordse valdkonnauuringu kõrgeima tulemusega Apotheka, kelle eelmise aasta keskmine tulemus oli 75,6% ja aastaga on nende teenindustase tõusnud suisa 15,7% võrra.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700