Autor: Kaubandus.ee • 14. jaanuar 2021

Eesti Energia energialahenduste rahvusvahelist müüki asub juhtima endine pankur

Koduturgude müügi- ja kliendikogemuse direktorina asub Indrek Julge ellu viima Eesti Energia klienditeenuste strateegiat.
Indrek Julge
Foto: Liis Treimann

„Eesti Energia ambitsioon on selge – soovime toota ise energiat taastuvatest allikatest ning aidata kliendil taastuvenergiat toota ja järjest keskkonnasõbralikumalt energiat tarbida," ütles Eesti Energia juhatuse liige Agnes Roos. Ta rääkis, et nad on oma viiel koduturul juba edukalt kasvanud ning selleks, et veelgi edasi areneda, on neil vaja kombinatsiooni targast teenusearendusest ning nutikast müügistrateegiast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700