Autor: Alyona Stadnik • 22. jaanuar 2021

Keset koroonakriisi tuleb kõvasti müüki teha

Kriisis muutuvad tugevamad veel tugevamaks ja nõrgemad veel nõrgemaks ning seda näitas ka koroonakriis, leiab müügitreener Andrus Albi.
Andrus Albi
Foto: Andras Kralla

„Mu sporditreener ütleb, et kui sa treenid ainult siis, kui on hea ilm, siis sa teed vähe trenni. Müügimehe puhul on sama: kui sa teed tööd ainult siis, kui sul on õige tunne, siis sa teed vähe müügitööd,“ rääkis Albi Äripäeva raadio uues, kiiresti kasvavatele ettevõttele mõeldud saates „Kiired ja vihased“.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070