Autor: Kristina Madisson-Laht • 25. jaanuar 2021

Palmse mõisa vastne juht toob uut hingamist rõhuga siseturismil

Kunstiajaloolane Juhan Maiste on öelnud, et mõisas tunneme end keset ilu ja rahu oaasi, ümber sambad ning suuremeelne loodus. Seni edukalt Anija mõisa arendamist juhtinud Janne Kallakmaale on see tuttav ja mõisas toimetamiseta ta enam ei saa. Tegus naine võttis möödunud aasta lõpul Palmse mõisa direktori ametisse asudes vastu uue väljakutse.
Palmse mõisa direktor Janne Kallakmaa.
Foto: Erakogu

Tartu Ülikooli magistriõppes loodusteaduste eriala õppinud Janne Kallakmaa tegutses viimased 6 aastat Anija mõisa arendamise ja juhtimisega. Möödunud suve lõpus avati mõis pärast ligi kaks aastaks väldanud põhjalikku renoveerimist taas avalikkusele. Kallakmaa ütles, et kirjutas eelnimetatud aja jooksul ligemale 2,5 miljoni euro eest rahataotlusprojekte ja viis need ka ellu. Loodust armastava inimesena pakkus talle suurt rõõmu mõisapargi taastamine ligi 10 hektari suurusel alal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700