Autor: Kaspar Allik • 28. jaanuar 2021

Baltika juhi eesmärk aastaks 2021: tuua ettevõttesse uut käivet

Baltika juhi Flavio Perini sõnul on Baltika saavutanud finantsstabiilsuse ning nüüd on tema fookus tugevamalt suunatud nii strateegilistele partnerlustele kui ka uute ettevõtete ostmisele. Lisaks tahab juht saneerimiskava kiirkorras lõpetada.
Baltika Grupi juht Flavio Perini
Foto: Liis Treimann

Ostude eesmärk on lõpuks jõuda 60–70 miljoni eurose käibeni ja teha seda jätkusuutlikult ning kasumlikult, rääkis Perini.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070