Autor: Kaubandus.ee • 29. jaanuar 2021
Ainult tellijatele

Isikukaitsevahendite pakkujate pöörane aasta: müük kasvas pea kümme korda

Eesti ühe suurema isikukaitsevahendite pakkuja Corpoweari juhi Taavi Sepa sõnul kasvas eelmisel aastal Eestis kaitsemaskide müük kuus korda ja kummikinnaste müük kolm korda. Marulist kasvu näitas teistegi isikukaitsevahendite müük.

Taavi Sepp

„Ehkki äri tegi rekordilisi tulemusi, polnud meie aasta mõistagi meelakkumine, vaid paras Ameerika mäed. Me pole kunagi nii palju töötanud, kohati ka ületöötanud. Otsuseid tuli teha kiiresti, et mitte tärkavaid võimalusi maha magada, kuid teisalt tuli säilitada külm pea, et vältida suuri vigu. Tagantjärele hinnates saime küll paar korda kergelt vastu näppe, kuid suures plaanis talitasime õigesti,“ ütles Sepp.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354