Autor: Kaubandus.ee • 29. jaanuar 2021

Tasku keskuse 2020. aasta parimad ostukohad ja koostööpartnerid

Tasku keskus tegi neljapäeval, 28. jaanuaril teatavaks möödunud aasta parimad ostukohad, kõige silmapaistvama büroo ja tunnustas ka tublisid kaasamõtlejaid kaupluste personali seast.
Tasku keskuse Aasta Ostukoht 2020 võitjad

Kõige olulisemaks kriteeriumiks Tasku parima ostukoha väljaselgitamisel on ettevõtte käibekasv, mille kõrval hinnatakse ka osavõttu kampaaniatest, omaalgatuslikke üritusi ja üldist ostukoha aktiivsust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757