Autor: Maarit Eerme • 2. veebruar 2021

Rahva Raamat sai uue juhi

Raamatukaupluste keti Rahva Raamatu uueks juhiks sai rahvusvahelise jaekaubanduse kogemusega Priit Peterson.
Priit Peterson

Käesoleva aasta jaanuaris Rahva Raamatu tegevjuhina alustanud Priit Peterson rääkis, et Rahva Raamatu puhul on teda alati kõnetanud hubased raamatupoed, heal tasemel sortiment ning mainekas ettevõtte kuvand.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070