Autor: Kaubandus.ee • 5. veebruar 2021

Rimi: soodsam hind motiveerib inimesi tervislikumalt sööma

Rimi vastutustundliku ettevõtluse juht Katrin Bats märkis, et nende kliendid kasutavad aktiivselt tervisereede soodustusi ning sel päeval ostetakse ligi 41% rohkem puu- ja köögivilju, mis näitab, et soodsam hind paneb tervislikumaid valikuid tegema.
Rimi kaupluse puuvilja- ja köögiviljalett
Foto: Raul Mee

„2018. aasta Tervise Arengu Instituudi täiskasvanud rahvastiku tervisekäitumise uuringust selgus, et koguni 67% Eesti inimestest sööb köögivilju vähem, kui päevane norm ette näeb,“ sõnas Bats. „Lisaks köögiviljadele ei armasta eestimaalased ka puuvilju, mida sööb soovituslikust päevasest kogusest vähem 46% ja see arv suureneb pidevalt.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700