Autor: Kaubandus.ee • 5. veebruar 2021
Ainult tellijatele

Rimi: soodsam hind motiveerib inimesi tervislikumalt sööma

Rimi vastutustundliku ettevõtluse juht Katrin Bats märkis, et nende kliendid kasutavad aktiivselt tervisereede soodustusi ning sel päeval ostetakse ligi 41% rohkem puu- ja köögivilju, mis näitab, et soodsam hind paneb tervislikumaid valikuid tegema.

Rimi kaupluse puuvilja- ja köögiviljalett
Autor: Raul Mee

„2018. aasta Tervise Arengu Instituudi täiskasvanud rahvastiku tervisekäitumise uuringust selgus, et koguni 67% Eesti inimestest sööb köögivilju vähem, kui päevane norm ette näeb,“ sõnas Bats. „Lisaks köögiviljadele ei armasta eestimaalased ka puuvilju, mida sööb soovituslikust päevasest kogusest vähem 46% ja see arv suureneb pidevalt.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354