Autor: Kaubandus.ee • 9. veebruar 2021

Wolt laieneb Pärnusse ning areneb „kõikide asjade“ äpiks

Täna käivitab Wolt Pärnus toidu tellimise teenuse, mis võimaldab Pärnu kasutajatel mobiilirakenduse abil restoranidest, aga ka toidupoodidest toitu tellida.
Wolt toidukuller
Foto: Liis Treimann

„Viimased neli aastat ei ole me Eestis ühtegi uude linna laienenud, seega on kogu meeskond väga põnevil. Pärnusse laienemise kõrval on meil kavas areneda ka „kõikide asjade“ äpiks ehk laiendame teenuste skaalat, et lisaks restorani toidule klientidele rohkemat pakkuda,“ kommenteeris Wolti Baltikumi juht Liis Ristal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757