Autor: Kristina Madisson-Laht • 11. veebruar 2021

Koroona mõju? Pehme mööbli tarneajad pikenesid märgatavalt

Pehme mööbli tarneajad on viimaste kuudel erinevatel põhjustel oluliselt pikemaks veninud. Mitmed kauplejad tunnistavad, et möödunud aasta lõpul tuli kliendil uut diivanit oodata umbes kolm kuud, kuid loodetavasti peatselt tavapärane tarneaeg taastub.
Pehme mööbli tarneajad on varasemaga võrreldes pikemad.
Foto: Meeli Küttim

Kodumaise mööblifirma Softrend tegevjuht Joonatan Vinkeli sõnul oli eelmise aasta lõpus turul väga suur porolooni defitsiit, mistõttu mõnede toodete tarneaega võis kujuneda tavapärasest 6 nädalast pikemaks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070