Autor: Kristina Madisson-Laht • 25. veebruar 2021

Carmen Catering: kõiki mune ei tohi hoida ühes korvis!

Äripäeva catering-ettevõtete edetabelis 2020. aastal esikoha võitnud Carmen Cateringi tegevjuht Argo Koppa soovib tervisekriisi leevenedes klassikalise peoteeninduse taastada. “Vaja on leida lisaväljundeid, mis annavad võimaluse töötjaid hoida ja paremaid aegu oodata,” ütles ta.
Jaanuaris Dubais Expo 2020 Eesti paviljoni ees. Argo Koppa (vasakul) juhitav Carmen Catering koos ETS Nordiga ehitab ­Expole Eesti restorani.
Foto: Carmen Catering

Aastaid Äripäeva catering-firmade TOPis kõrgel positsioonil olev Argmar Grupp kasvatas 2019. aastal müügitulu 4% ja ärikasumit kaks korda.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700