Head näited ja lihtsad turundusnipid, kuidas pandeemiapiirangute ajal ellu jääda ja inimesed kodust välja saada.
Välisturistid on olnud peamiseks kliendiks paljudele hotellidele ja restoranidele. Praegu aga, ütleme nii, et neid pole. Lisaks on piirangud meie oma inimeste käitumist oluliselt muutnud – tööd tehakse kodust, koosolekud ja kohtumised on Zoomis, toit tellitakse koju. Kuidas siis kliente leida?
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
25 aastat tagasi, 2000. aasta sügisel, avati Tallinnas kaks uut kauplust – Sikupilli ja Rocca al Mare Prisma. Need olid Eestis midagi täiesti teistsugust: suured, valgusküllased ja laiade riiulivahedega hüpermarketid, kus sai ühest kohast nii toidu kui ka tööstuskauba.