Autor: Kristina Madisson-Laht • 9. märts 2021
Koroonakriisi mõju: tipprestorani à la carte tooted jõudsid jaemüüki
On tavapäraseks saanud, et söögikohad pakuvad klientidele kaasa ostmiseks oma maja tooteid – leiba, juustu, pasteeti jne. Koroonakriis on pannud need, kes varem sel teemal mõtteid kogusid, tegutsema. Nii alustas ka Tallinna vanalinnas asuva Söe Restorani peakokk Pavel Gurjanov möödunud kevadel à la carte toodete valmistamisega, mis on nüüdseks jõudnud jaemüüki.
Tippkokk Pavel Gurjanov.
Foto: Erakogu
Eestit 2018. aastal Bocuse d´Oril esindanud Söe Restorani peakokk Pavel Gurjanov tegi eelmisel kevadel algust kaasamüümiseks mõeldud grillitud liha- ja kalatoodete valmistamisega. Tootesortimendis olid eelnimetatud nii toorelt kui poolfabrikaatidena, lisaks pakuti erinevaid kastmeid.