Autor: Kaubandus.ee • 10. märts 2021

Apollo Group omandas KFC frantsiisiõigused Soomes

KFC Baltikumi frantsiisipartner Apollo Group omandas frantsiisiõigused ka Soome turul ja avab esimesed restoranid põhjanaabrite juures juba sel aastal. Iga avatav restoran pakub tööd ligi 40 inimesele.

Apollo Groupi juhi Mauri Dorbeku sõnul on frantsiisiõiguste saamine nii suurele turule väga oluline tunnustus. Seda eriti ettevõttele, mis pole kohalikku päritolu. „Soome turg on mahult peaaegu sama suur kui kogu Baltikum ning see laiendab kohe ka meie turuhaaret ligi 100%. See on meie jaoks kindlasti tohutu pingutus ja paras väljakutse, millele alanud aastal vastu minna,“ lausus Dorbek.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070