Autor: Kaubandus.ee • 10. märts 2021

Ehituse ABC: ostupaanikaks enne piirangute algust ei ole põhjust

Eesti tarbijaid on enne 11. märtsi kehtima hakkavaid piiranguid tabanud tõeline ehitustarvete ostupaanika. Kauplejad paluvad oste sooritada e-poest või drive-in müügipunktidest, et vähendada viirusesse nakatumise ohtu.
Ehituse ABC Paterburi teel
Foto: Indrek Susi

„Alates esmaspäeva, 8. märtsi õhtust, mil valitsus uued piirangud avalikuks tegi, on kõikide Ehituse ABC kaupluste külastatavus üle Eesti kasvanud hüppeliselt. Kahjuks on inimestel ekslik arusaam, et poed pannakse lõplikult kinni ning ehitustarvete müük seiskub üheks kuuks,“ sõnas Ehituse ABC müügi- ja turundusdirektor Margo Pruunlep.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700