Autor: Kaubandus.ee • 10. märts 2021
Ainult tellijatele

Ehituse ABC: ostupaanikaks enne piirangute algust ei ole põhjust

Eesti tarbijaid on enne 11. märtsi kehtima hakkavaid piiranguid tabanud tõeline ehitustarvete ostupaanika. Kauplejad paluvad oste sooritada e-poest või drive-in müügipunktidest, et vähendada viirusesse nakatumise ohtu.

Ehituse ABC Paterburi teel
Autor: Indrek Susi

„Alates esmaspäeva, 8. märtsi õhtust, mil valitsus uued piirangud avalikuks tegi, on kõikide Ehituse ABC kaupluste külastatavus üle Eesti kasvanud hüppeliselt. Kahjuks on inimestel ekslik arusaam, et poed pannakse lõplikult kinni ning ehitustarvete müük seiskub üheks kuuks,“ sõnas Ehituse ABC müügi- ja turundusdirektor Margo Pruunlep.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354