Autor: Lauri Teder • 10. märts 2021

Millised on 2021. aasta makse- ja kaubandustrendid?

2021. aasta tähtsamad märksõnad kaubandus- ja maksemaailmas on avatud pangandus, turvalisus, innovaatilised ja kasutajasõbralikud makselahendused ning e-kaubanduse jätkuvalt kiire kasv. Kokkuvõtte selle aasta trendidest teeb EveryPay tegevjuht Lauri Teder.
Lauri Teder

Möödunud aasta sündmused eesotsas kogu maailma tabanud viiruskriisiga tõestasid nii finantsasutustele, kaupmeestele kui ka tarbijatele, et digitaalsete kaubandus- ja makselahenduste tähtsus kaasaegses ühiskonnas kasvab tormilise tempoga. Kui 2020. aasta oli e-kaubanduse mõistes justkui oluline teerajaja, siis 2021. aasta toob endaga selles valdkonnas kaasa mitmeid märkimisväärseid edasiarendusi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070