Autor: Lauri Teder • 10. märts 2021
Ainult tellijatele

Millised on 2021. aasta makse- ja kaubandustrendid?

2021. aasta tähtsamad märksõnad kaubandus- ja maksemaailmas on avatud pangandus, turvalisus, innovaatilised ja kasutajasõbralikud makselahendused ning e-kaubanduse jätkuvalt kiire kasv. Kokkuvõtte selle aasta trendidest teeb EveryPay tegevjuht Lauri Teder.

Lauri Teder

Möödunud aasta sündmused eesotsas kogu maailma tabanud viiruskriisiga tõestasid nii finantsasutustele, kaupmeestele kui ka tarbijatele, et digitaalsete kaubandus- ja makselahenduste tähtsus kaasaegses ühiskonnas kasvab tormilise tempoga. Kui 2020. aasta oli e-kaubanduse mõistes justkui oluline teerajaja, siis 2021. aasta toob endaga selles valdkonnas kaasa mitmeid märkimisväärseid edasiarendusi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354