Autor: Kaubandus.ee • 19. märts 2021

Maxima Grupė emiteeris 40 miljoni euro väärtuses lühiajalisi võlakirju

Pärnu mnt 390B
Foto: Raul Mee
Äriühing Maxima Grupė UAB, mis kontrollib Baltikumi suurimat toiduainete jaemüügi kontserni, viis edukalt lõpule esimese 12kuulise tähtajaga kommertsväärtpaberite pakkumise. Tehingu nominaalväärtus on 40 miljonit eurot, teatas kaubanduskontsern.

„Edukas emissioon rõhutab Maxima krediidikvaliteeti ja kavatsust mitmekesistada ettevõtte finantseerimisstruktuuri. Järjepidev koostöö ning usaldus suurte rahvusvaheliste turuosalistega nagu Euroopa Rekonstruktsiooni- ja Arengupank, Põhjamaade Investeerimispank jt, on meie äriühingu jaoks väga oluline,“ rääkis Maxima Grupė tegevjuht ja juhatuse esimees Mantas Kuncaitis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700