Autor: Kaubandus.ee • 22. märts 2021

Cityconi keskused avasid drive-in müügipunkti

Kristiine keskus ja Rocca al Mare avasid oma keskuste parklas keskuse üürnike ja ka külastajate jaoks esimesed drive-in müügipunktid. Punktis saavad üürnikud anda lihtsalt ja kiirelt üle nende veebipoest ostetud kauba.
Foto: Marek Metslaid

„Müügitegevus kui selline toimub eelnevalt üürniku e-poes. Meie drive-in punktides saavad üürnikud tooted külastajale üle anda,“ täpsustab drive-in punktide olemust Kristiine keskuse ja Rocca al Mare juht Kristjan Maaroos.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070