Autorid: Logistikauudised.ee , Kaubandus.ee • 22. märts 2021

Leedu Venipak plaanib tulla Eesti turule oma pakiautomaatidega

Kõikides Balti riikides tegutsev Leedu päritolu kullerfirma Venipak kasvatas mullu oma tulusid 22%, kõige enam kasvas ettevõte just Eestis turul. Tänavu kavatseb ettevõte alustada Eestis oma pakiautomaatide võrgustiku rajamisega.
Lätis plaanib Venipak jõuda tänavu juba 200 pakiautomaadini.
Foto: Venipak

Suurima osa tuludest teenis Venipak Leedus, kus kasvas turuosa 17% võrra. Samuti kasvas Venipaki tulu Lätis 28% ja Eestis 36%. Vaatamata majanduse ülemaailmsele stagnatsioonile ja B2B turusektori vähenemisele kasvasid märkimisväärselt B2C sektori vajadused, nendib Venipak oma majandusaastat kokku võtvas pressiteates.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700