Autor: Kaubandus.ee • 26. märts 2021

Uuring: lätlased ja leedukad mõtlevad ostuotsusel keskkonna peale rohkem kui eestlased

Taimse teisipäeva juht Anna Kaplina ja Nordic Milk OÜ kestliku arengu juht Katrin Tamm.
Foto: Laura Oro
Balti riikides hiljuti läbi viidud suuremahulisest Sustainable Brand Index 2021 uuringust selgus, et nii 67% lätlasi kui leedukaid mõtleb ostuotsuse tegemisel jätkusuutlikkusele, eestlastest teeb seda kõigest 64%.

Uuringust selgus, et tarbijad hindasid piimatoodete tootja Tere kaubamärki üheks Eesti jätkusuutlikumaks. Terele omistati teine koht toidutootjate arvestuses ning 5. koht üldjärjestuses, esimese koha saavutas Kalev.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700