Autor: Kristina Madisson-Laht • 29. märts 2021

Kevad aianduskeskustes: tarbimislangus ja alternatiivsed müügikanalid

Kevad on aianduskeskuste jaoks aasta oodatuim aeg, rohenäpud alustavad siis ettekasvatamisega ja need, kes aianduse alles enda jaoks leidnud, käivad valdkonnaga seotud poodides inspiratsiooni kogumas. Sel aastal on piirangute tõttu kõik teisiti, aiatöödega seonduvate toodete ost-müük toimub erinevaid kaugteid pidi ja alles ilma soojenemine võimaldab täieneva kaubavalikuga välialade avamise.
Videokõnede tegemine kogub Hortese klientide seas populaarsust.
Foto: Aianduskeskus Hortes

Aiandusvaldkonnas tegutsejad kinnitavad, et aasta-aastalt on märgata rohelise eluviisi populaarsuse kasvu järjest nooremate inimeste seas. Paraku on piiratud tingimused toonud kaasa mitmetes tootegruppides tarbimislanguse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070