Autor: Kaubandus.ee • 31. märts 2021
Ainult tellijatele

Hansapost ja Kaup24 moodustavad Baltimaade suurima e-kaubandusäri

Kesk-Euroopa juhtiv investeerimisfond Mid Europa Partners investeerib Baltimaade e-kaubandusse ning moodustab Eestis Hansaposti ja Kaup24, Lätis 220.lv ja xnet.lv, Leedus pigu.lt ning Soomes HobbyHalli põhjal piirkonna suurima e-kaubandusäri.

Eesti suurimate veebikaubamajade Hansapost ja Kaup24 kaubamärgid säilivad ning tegutsevad iseseisvalt edasi. Tehingu käigus omandab Mid Europa ühendettevõttes enamusosaluse, tehing on plaanis viia lõpuni käesoleva aasta esimese poolaasta jooksul.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354