Autor: Egon Veermäe • 1. aprill 2021

Juulist muutuvad e-kaubanduse reeglid: mida saab veebipoodnik teha juba täna?

Juulist muutuvate e-kaubanduse reeglite järgi tuleb ostjale kuvada toodete hindu koos ostja asukohariigi käibemaksumääraga. Sestap on veebipoe pidajal mõistlik registreerida oma ettevõte uue nn OSS käibemaksu erikorra alusel e-MTA portaalis. Avaldusi saab hakata esitama selleks alates 1. aprillist 2021, kirjutab Eurora Tolli ja Õiguse osakonna juht Egon Veermäe.
Eurora Tolli ja Õiguse osakonna juht Egon Veermäe.
Foto: Liis Treimann

Hea uudis Eesti ja teiste Euroopa Liidu kauplejatele on see, et konkureerivatest EL-välistest veebipoodidest tellitav kaup läheb kallimaks. Ja kuna importkaup muutub kallimaks, siis võiks lähiaastateks prognoosida Eesti ja teiste Euroopa Liidu ettevõtete veebimüügi olulist kasvu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757