Autor: Kaubandus.ee • 5. aprill 2021

Orkla Eesti müügidirektor liitus Chaga meeskonnaga

Kodumaiste loodustoodete ja toidulisandite tootmisettevõte Chaga OÜ laieneb. Meeskonnaga liitusid ekspordivaldkonna tipptegijad Janek Kalbin ja Manuel Fiedler. Kalbin asus Chaga OÜ ekspordidirektoriks ning Fiedler juhtima äriarendust Saksamaal, Austrias ning Šveitsis.
Janek Kalbin

Ettevõtte tegevjuht Siim Kabrits ütles, et viimane aasta on Chaga OÜ jaoks kulgenud väga kiires tempos jõudsalt kasvades ning järgmiste aastate eesmärgiks on ekspordi suurendamine. „Kaasasime möödunud aastal investoritelt pool miljonit eurot ning alustasime uut arenguetappi, mille fookuses tooteinnovatsioon ning sisenemine uutele turgudele. Rahvusvaheline huvi tervisetoodete vastu on tõusuteel. Alles hiljuti alustasid Chaga Health eliksiirid näiteks teekonda Austraaliasse,“ selgitas Kabrits.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700