Rimi kvaliteedijuht: toidupettuseid on aina keerulisem avastada
2019. aastal alustas Rimis tööd toidupettuste avastamise ning kaardistamise töörühm, mis pani paika põhimõtted ning tegevuste plaani, kuidas avastada toidupettusi Rimis.
Rimi kvaliteedijuhi Algis Murumaa sõnul käib toidupettuse alla ka ravimite kasutamise varjamine kalafarmides.
Foto: Raul Mee
Selle raames tegi jaekett eelmisel aastal üle 50 testi, et veenduda toodete ehtsuses. Rimi kvaliteedijuht Algis Murumaa märgib, et toidupettust esineb erinevates toiduainete gruppides mitut moodi ning nende avastamine ei ole lihtne: kõige rohkem pettust tehakse toidutööstuses õlide-rasvade ning kala- ja lihatoodete puhul.
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.