Autor: Mait Kraun • 13. aprill 2021

Koroonapiirangud võtsid poole Tallinna Kaubamaja kasumist

Tallinna Kaubamaja.
Foto: Andras Kralla
Tallinna Kaubamaja suutis küll käivet tõsta, aga koroonaviirusest tingitud piirangute tõttu survestasid kasumit kaubamajade segment ning Selver, mille kulud on seoses ABC Supermarketsi omandamise ja tööjõukulude suurenemisega kasvanud.

Tallinna Kaubamaja Grupi esimese kvartali konsolideeritud auditeerimata müügitulu tõusis 8,7 protsenti, 190,8 miljoni euroni (eelmise aasta sama ajaga võrreldes). Puhaskasum langes aga 47,1 protsenti ja oli 2,2 miljonit eurot, selgub börsiteatest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700