Autor: Kristina Madisson-Laht • 16. aprill 2021

Autentse Prantsuse, Hispaania ja Itaalia toidu otsingul

Võimalus piirangute ajal toidu­maailmas reisida on väärtuslik, eriti veel, kui avastatakse Prantsusmaad, Hispaaniat ja Itaaliat ning teejuhtideks on kohaliku köögi asjatundjad.

Kui olete võtnud kodus nõuks mõnda eelnimetatud maade toidukultuuri kuuluvat rooga valmistada, siis millele peaks tähelepanu pöörama ja kust autentset toorainet soetada?

Toidupettused on laialdased, koopiad kannavad sarnast nime, aga paraku on sisu ehtsast kaugel. Europoli andmetel on võltsitud toiduained uimastite järel suuruselt teine illegaalse sissetuleku allikas Euroopa Liidus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757