Autentse Prantsuse, Hispaania ja Itaalia toidu otsingul
Võimalus piirangute ajal toidumaailmas reisida on väärtuslik, eriti veel, kui avastatakse Prantsusmaad, Hispaaniat ja Itaaliat ning teejuhtideks on kohaliku köögi asjatundjad.
Tükike autentset Prantsuse toitu leiab Tallinnas Balti Jaama turult
Foto: Jean-Michel Enard
Kui olete võtnud kodus nõuks mõnda eelnimetatud maade toidukultuuri kuuluvat rooga valmistada, siis millele peaks tähelepanu pöörama ja kust autentset toorainet soetada?
Millist väärtust loob distribuutor kaubandusahelas ja miks ei ole isegi suur jaemüüja ilma temata efektiivne? Kodupaberi ehk ARENi müügidirektor Katrin Riisalu selgitab, kuidas hulgimüüja aitab tooted turule viia, hoida tarnekindlust ja hallata riske. Samuti räägib ta, kuidas jaemüüja ootused distribuutorile ajas kasvanud on.