Autor: Kaubandus.ee • 16. aprill 2021

Elisa Viru Keskuse esindus pakub uudset teenindus- ja ostukogemust

Uudne teenindus- ja ostukogemus on märksõnad, mis iseloomustavad külastajatele uksed avanud Viru Keskuse Elisa esindust. See on ostukeskkond, kus kõik on kliendile käe-jala juures ning lihtsasti kogetav ja katsutav.
Foto: Ardo Kaljuvee

Viru esindus on järjekorras esimene, mis sai põnevama ja meelelahutuslikuma välimuse, uut kontseptsiooni plaanib Elisa järk-järgult laiendada ka teistesse esindustesse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070