Autor: Kristina Madisson-Laht • 21. aprill 2021

Hääbuva kaubandusvormi esindajad: väikesed toidupoed

Neil, kelle kodutänaval asub väike toidupood, on vedanud, sest aeg-ajalt võib mõne esmatarbekauba järele ikka vajadus tekkida. Toidukaupa pakkuvad keldri- ja nurgapoed ilmestavad asumit ja üllatavad sageli tootevalikuga, müüjad-ostjad teavad teineteist nägupidi ja mitte kusagile ei ole kadunud ka vihikusse kirjutamine!
Uue Maailma Toidupood.
Foto: Liis Treimann

Kummalisel kombel tulvab väikeste toidupoodide ustel vastu sarnane lõhn. Selles võib tunda kommidele ja küpsistele, leivale-saiale, pesuvahenditele ning piimatoodetele omast. Suurte ketipoodidega harjunutel pole nendesse asja, sest tooted on suuresti leti taga peidus ja kaardigagi saab maksta vaid ühes kassas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070