Autor: Kaubandus.ee • 27. aprill 2021

T1 kaubanduskeskus läheb pankrotti

Riigikohus ei võtnud T1 kaubanduskeskuse omaniku Tallinna Moekombinaadi määruskaebust menetlusse, mis tähendab, et T1 omanik on püsivalt maksejõuetu.
T1 Mall of Tallinn omanikfirma on riigikohtu otsuse järel püsivalt maksejõuetu.
Foto: Liis Treimann

Riigikohus otsustas täna, et ei võta menetlusse AS-i Pro Kapital Grupp kontserni kuuluva AS Tallinna Moekombinaadi (TMK) kaebust ringkonnakohtu määruse peale, millega lõpetataks TMK saneerimismenetlus, teatas Pro Kapital börsile.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700