Autor: Kaubandus.ee • 7. mai 2021

Uuring: üle 70% e-ostlejatest kavatseb uute ostuharjumustega jätkata ka peale piirangute lõppu

Kulleri- ja logistikaettevõtte DPD tellitud üle-euroopalisest uuringust selgub, et eriolukorrast tulenevalt kasvas e-kaubandus Euroopa Liidus lausa 27% ning koguni 70% e-ostlejatest kavatseb uute e-ostlemise harjumustega jätkata ka peale eriolukordade lõppu.
Foto: Rupixen.com / Unsplash

„Nagu Eestis on terves Euroopas toonud viirus ja eriolukorrad suuri muutusi e-kaubanduse valdkonnas. 2019. aastaga võrreldes tekkis möödunud aastal juurde üle 15 miljoni uue e-ostleja. See on suur hüpe. Tuleviku mõttes on aga veelgi olulisem DPD uuringust välja tulnud fakt, et tervelt 70% nendest uutest e-ostlejatest kavatseb netist ostmise juurde jääda ka pärast piirangute lõppu. See tähendab, et kogu e-kaubanduse valdkond teeb sellega mitmeaastase arenguhüppe,“ selgitas DPD Baltikumi äriarenduse juht Margot Heinsalu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070