Autor: Helen Külaots • 8. juuni 2021

Martti Siimanni õppetunnid kriisist: õppige arvutama!

Restoranide OKO, Tuljak, NOA ja Paju Villa peremees Martti Siimann rääkis Passwordil restorani väljakutsetest kriisi ajal. Oma restoranide eduvalemit ta öelda ei osanud, kuid nende põhimõte on mitte näidata end nõrgana. Lisaks saad teada, mida arvab ta Wolti ja Bolti kaudu restoranitoidu laialiveost.
Martti Siimann ütles, et 70% nende müügist tuleb e-kirjade kaudu
Foto: Raul Mee

Kuidas sujub koostöö partneriga?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757