• 08.06.21, 15:03

Martti Siimanni õppetunnid kriisist: õppige arvutama!

Restoranide OKO, Tuljak, NOA ja Paju Villa peremees Martti Siimann rääkis Passwordil restorani väljakutsetest kriisi ajal. Oma restoranide eduvalemit ta öelda ei osanud, kuid nende põhimõte on mitte näidata end nõrgana. Lisaks saad teada, mida arvab ta Wolti ja Bolti kaudu restoranitoidu laialiveost.
Martti Siimann ütles, et 70% nende müügist tuleb e-kirjade kaudu
  • Martti Siimann ütles, et 70% nende müügist tuleb e-kirjade kaudu
  • Foto: Raul Mee
Kuidas sujub koostöö partneriga?

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 08.12.25, 12:05
Selveri jõululettidel kolm pidulikku praadi ja söödavad päkapikumütsid – peakokk jagab nippe, kuidas jõululauda stressivabalt planeerida
Jõulud lähenevad ja koos nendega ka mitu suurt küsimust: mida seekord jõululauale panna, kes selle valmis teeb ja kuidas toitu säästlikult planeerida? Selveri lihameistrid ja pagarid on sel aastal aitamas nii traditsiooniliste maitseelamuste kui ka üllatavate uuendustega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele