Autor: Kaubandus.ee • 9. juuni 2021

Saaremaa joogitootja Öun laieneb jõudsalt välisriikidesse

Saaremaal valmivad kodumaisest maheõunast tehtud kvaliteetsed käsitööjoogid, mida tootja Öun Drinks asub nüüd Euroopa teistessegi riikidesse eksportima.
Öun tootmisjuht Juhan Kanemägi
Foto: Vallo Kruuser

Öun Drinksi tegevjuht Piret Ahun rääkis, et neil on Eestis õnnestunud tarbijatelt ja poekettidelt saada palju positiivset tagasisidet ning nüüd soovivad nad kanda kinnitada ka mujal Euroopas ja seal puhta looduse, suurepärase Eesti õuna ja Ö-tähe lugu edasi jutustada.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700