Autor: Kaubandus.ee • 18. juuni 2021

If Kindlustus pälvis Eestis parima klienditoega kindlustusandja tiitli

Uuringufirma Dive viis Balti riikides läbi kindlustuse valdkonnauuringu. Eesti parima teenindustasemega kindlustusettevõtteks osutus If kindlustus (90,2%), sellele järgnes Ergo kindlustus (90,0%) ning kolmanda koha saavutas Salva kindlustus (87,4%).
Foto: Raul Mee

Teeninduskvaliteedi uuring viidi läbi mystery shopping ehk testostude meetodit kasutades ning tänavu teostati kindlustuse valdkonnauuring telefonikõnede teel. Igasse kindlustusfirmasse sooritati kokku 10 telefonikõnet, mille raames testkliendid pöördusid kindlustuse poole sooviga saada infot kodukindlustuse kohta. Kokku tehti Eestis If, Ergo, Salva, Seesam, Gjendsidige ja PZU kindlustustesse 60 kõnet. Balti riikides tervikuna tehti kokku 180 kõnet.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700