Autor: Ken Rohelaan • 28. juuni 2021

Sanitex võttis laenu, aga jätkab kahjumis

Eestis aastaid kahjumit näidanud hulgimüüja Sanitex lõpetas ka 2020. ehk koroona-aasta miinuses.
Tallinnas Lasnamäel avas Sanitex hulgimüügiketi PROMO Cash&Carry esimese kaupluslao aastal 2015.
Foto: Raul Mee

Äripäeva Infopanka laekunud majandusaruandest selgub, et leedukate ettevõte suutis aastaga küll suurendada müügitulu üle 3 protsendi, ligikaudu 226 miljoni euroni, kuid aruandlusperiood lõppes sellegipoolest 2,2 miljoni eurose kahjumiga. Sanitexi juhtkond kirjutas tegevusaruandes, et majandusaasta kahjum oli planeeritud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700